Så funkar det

Slide-boxning

Tanken med Bystigt.se är att du ska kunna hitta välsittande och sköna underkläder oavsett storlek, form eller humör. Alla våra produkter håller hög kvalitet och är väl beprövade.

Välkommen till Bystigt.se!

Har du också märkt att kassan inte funkar? Det är för att vi på Bystigt tog en lång paus på några år, men nu är vi alldeles snart tillbaka med massvis av ny energi, riktigt bra produkter och massor av roliga påhitt.
Vi jobbar just nu för fullt med att starta upp webshoppen igen, håll gärna utkik på vår instagram @Bystigt.se för att få aktuella uppdateringar.

Den 4-5/2 -23 kickar vi igång med en Pop-up Store i Luleå på Kungsgatan 34E mellan kl 11-16.
Varmt välkomna!

Reklamation
Vid reklamation av defekt vara, kontakta alltid kundtjänst. Vi står för returportot vid reklamationer. OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Om du vill kunna spåra din retur kan det i så fall vara bra att skicka det rekommenderat. Denna kostnad får du i så fall stå för själv. Kolla med postens serviceställe där du bor hur du gör detta. Kontakta oss på info@bystigt.se för returinstruktioner.

Ej uthämtade paket
Om du ej hämtar ut ditt paket så ses det automatiskt som en retur med ett tillägg för våra merkostnader om 250:-. Vi krediterar alltså din order minus eventuella fraktkostnader plus våra avgifter.

När får jag tillbaka mina pengar för returen?
Vi använder oss av Klarna Checkout för både din och vår säkerhet vid alla köp på Bystigt.se. Det innebär att du som kund kan känna dig trygg med våra betalningslösningar samt att du tryggt får tillbaka dina pengar om du behöver returnera en produkt. När vi emottagit din retur till oss så krediterar vi ditt köp hos Klarna och dom kommer att kontakta dig med information om när de betalar tillbaka dina pengar. Har du tex betalat med Klarna Konto, tänk då på att summan för din retur från oss kan komma att reglera en ev skuld där.
Klarna kommer att kontakta dig för utbetalning av den krediterade summan inom 14 dagar, den tiden kan vi tyvärr inte påverka.
Hör du inget från Klarna, så kontaktar du dom här: www.klarna.com eller 08-120 120 10.

Betalningsmetoder och rabattkoder

Vi använder Klarna Checkout, vilket innebär att du kan betala med kort, direktbetalning, faktura eller avbetalning. Vi kan också ta emot förskottsbetalning genom Swish.  Om du har frågor eller synpunkter kring Klarna, vänligen kontakta dem på 08-120 120 10 eller https://klarna.com/sv/kundservice.

Om du har en rabattkod så måste du använda den innan du betalar i kassan. Vi har ingen möjlighet att behandla eventuella rabatter efter genomfört köp.

Har din faktura kommit, men inte ditt paket?
Då betyder det att ditt paket kommer att levereras inom de närmsta dagarna eftersom att fakturan går iväg från Klarna när vi skriver ut din följesedel. Inget har alltså blivit fel, utan allt är som det ska.

Synpunkter och recensioner

Skriv gärna en recension när du hunnit lära känna dina nya produkter, det gör du på produktsidan. Vi lottar regelbundet ut presentkort bland inkomna recensioner. Om du har synpunkter på något annat än våra produkter eller kanske har förslag på produkter du skulle vilja se i vårt sortiment så vill vi gärna att du hör av dig till oss på info@bystigt.se. Bara tillsammans kan vi göra Bystigt.se ännu bättre!

Fraktsätt

Vi anlitar Posten/Postnord för samtliga våra leveranser vilket innebär en säker och smidig process. De flesta av våra ordrar kan skickas med varubrev, vilket betyder att du får produkterna hem till din brevlåda. Vid skrymmande försändelser så får du en avi av Posten och kan hämta ut varorna vid närmaste postombud. Ej uthämtade varor räknas som returer och vi återbetalar köpesumman minus våra fraktkostnader samt merkostnader, se ovan – Ej uthämtade paket.

Presentkort

Snygga underkläder är ofta en uppskattad present. Om du inte är säker på mottagarens storlek kan det vara lämpligt med ett presentkort som du hittar i vår butik.