Partners

Slide-fika

Våra kompisar

Det är viktigt med bra kompisar. Här är några av våra:

  • Salong Icon som drivs av Catrin Rokka är vår nya samarbetspartner och hon stylar våra hår supersnyggt till våra fotograferingar. Klicka på bilden och boka tid!

    icon-logo
  • Sundbomphoto med fotograf Andreas Sundbom som är vårt senaste fotograf-ess och har fotat alla våra nya produktbilder. Kolla in duktiga: www.sundbomphoto.com/om
  • Sandra Viklund Photographer – fotografen bakom vår första fotografering av produkter och övriga bilder inför vår lansering. Kolla in duktiga: www.sandraviklund.com
  • Snabba Steg – Grymmaste löp- och träningsbutiken i Luleå som lånade ut snyggaste träningstights och skönaste skorna till vår fotografering. Kolla in: www.snabbasteg.se
  • Inpuls – Superfint gym med trevlig personal där vi fick vara och fota våra träningsbilder. Stort tack! www.inpuls.nu
  • Trudes Frisörer i Luleå – Fixade våra snygga frisyrer till första fotograferingen. Så fina!  www.trudesfrisorer.com/salonger/lulea/
  • Vinter Reklambyrå har låtit oss låna delar av deras fantastiska lokaler att fota i, fantastiskt stort tack! www.vinterwebb.se

Våra varumärken

Vi har inte ett superstort sortiment, men strävar efter att erbjuda alla tillgängliga storlekar för respektive produkt. Vi har valt att samarbeta med leverantörer som vi vet håller hög kvalitet och erbjuder sköna, snygga och prisvärda produkter. Här kan du läsa mer om dem och deras produkter:

Våra modeller

Vi vill visa våra produkter som de ser ut på riktiga människor, inte photoshoppade fotomodeller i utmanande poser. Med tiden hoppas vi kunna visa de olika produkterna på flera olika modeller så att du ska kunna få en känsla av hur de sitter på just dig.

Här berättar vi lite mer om våra modeller. Vill du bli modell? Kontakta oss på info@bystigt.se. Det är en fördel om du bor i närheten av Luleå eller Umeå.

Li

Li är 31 år, 169 cm och ägare och grundare av Bystigt.se. Har tidigare jagat den perfekta bh:n jorden runt. Passar vanligtvis i 75 L eller 80 K och är superförtjust i Elomi Bijou och sportiga Shock Absorber D+.

Catrin

Catrin är 28 år, 158 centimeter lång och passar bra i storlek 70 D. Trivs allra bäst i Wonderbra Everyday Bra eller Freya Active när det gäller mer fysiska aktiviteter som ridning eller gymmet.

Jess

Jess är 32 år, 179 cm lång och har ett barn. Passar bra i storlek 75 F och trivs allra bäst i Fantasie Susanna och Wonderbra Perfect Strapless Lace.

Linda

Linda är 27 år gammal, har två barn och är 176 cm lång. 70 E  är den storlek som passar bäst för Linda som trivs bäst i sport-bh. Då gärna Hogengård Comfort Support.

Amanda

Amanda är 18 år gammal och 163 cm lång. 65 E eller 70 D passar bäst på Amanda och hon blev stormförtjust i Wonderbra Ultimate Strapless.

Anna

Anna är 26 år gammal och är 167 cm lång. 75 J eller 75 K är lämpliga storlekar för Anna som verkligen gillade Elomi Betty

Sofie

Sofie är 45 år gammal, har tre barn och är 166 cm lång. 70 AA passar perfekt på Sofie och hon ville helst ta med sig allt från Lula Lu Petites hem!

Sofia

Sofia är 29 år gammal, har två barn och är 164 cm lång. 85 H eller 85 I är Sofias storlek och Freya Deco eller Fantasie Mae är hennes favoriter!