Öppettider

From 2023 har vi endast webshop samt kommer att ha pop-up store den 4-5/2 på Kungsgatan 34E mellan kl. 11-16, med 20-80% rabatt på hela vårt sortiment som finns i lager.
I mån av tid hjälper vi dig med utprovning under dessa dagar.

Varmt välkommen!

 

____________________________________________________________

Många av våra bh-ar finns i upp till 70 olika storlekar och vi har inte möjlighet att ha alla storlekar hemma av alla modeller, utan vi satsar på att ha ett så brett utbud som möjligt. Istället beställer vi hem önskad färg och storlek till dig, om vi inte redan har den hemma i butiken, då du naturligtvis kan köpa den på plats.

Visste du att fler än 80 % av alla som bär bh går omkring med fel storlek på sin bh? Kanske har du aldrig riktigt hittat rätt eller så har din kropp som för de flesta förändrats genom livet. Följderna kan bli att det är svårt att hitta rätt look, att underkläderna sitter oskönt, eller i värsta fall att du får problem med axlar eller rygg.

Några kunder om våra provningar:

Camilla

Vi lär oss en massa saker som vi inte visste. Rena rama vetenskapen.

 

Ida

Tack för en rolig kväll där vi fick prova BH utan ångestprovrumsbelysning, med god mat och vin tillsammans med fina vänner. Att nästan alla dessutom lyckades hitta bhar där glada brudar vrålar ”kolla vad snyggt den passar! ” är ett mycket gott betyg!

 

Anna

Oj, jag fick gå från 80C till 60H, det hade jag aldrig kunnat tro!

 

Yvonne

Efter provningen så har jag slängt alla mina gamla felaktiga bhar – nu börjar ett nytt liv!