Öppettider/Tidsbokning

Vår första butik hittar du på Kungsgatan 34 i Luleå!

Många av er som velat besöka oss på Bystigt i Luleå under hösten -18 har tyvärr fått märka av vår tidsbrist. Därför har vi nu beslutat oss för att stänga butiken i Luleå from 2019.
Vi har öppet för utförsäljning alla lördagar under december månad mellan kl. 11-16. Passa på att fynda även höstens nyheter till 40-80% rabatt!

Varmt välkommen!

 

____________________________________________________________

Många av våra bh-ar finns i upp till 70 olika storlekar och vi har inte möjlighet att ha alla storlekar hemma av alla modeller, utan vi satsar på att ha ett så brett utbud som möjligt. Istället beställer vi hem önskad färg och storlek till dig, om vi inte redan har den hemma i butiken, då du naturligtvis kan köpa den på plats.

Visste du att fler än 80 % av alla som bär bh går omkring med fel storlek på sin bh? Kanske har du aldrig riktigt hittat rätt eller så har din kropp som för de flesta förändrats genom livet. Följderna kan bli att det är svårt att hitta rätt look, att underkläderna sitter oskönt, eller i värsta fall att du får problem med axlar eller rygg.

Några kunder om våra provningar:

Camilla

Vi lär oss en massa saker som vi inte visste. Rena rama vetenskapen.

 

Ida

Tack för en rolig kväll där vi fick prova BH utan ångestprovrumsbelysning, med god mat och vin tillsammans med fina vänner. Att nästan alla dessutom lyckades hitta bhar där glada brudar vrålar ”kolla vad snyggt den passar! ” är ett mycket gott betyg!

 

Anna

Oj, jag fick gå från 80C till 60H, det hade jag aldrig kunnat tro!

 

Yvonne

Efter provningen så har jag slängt alla mina gamla felaktiga bhar – nu börjar ett nytt liv!