Trackbacks och pingbacks

Inga tillgängliga trackbacks eller pingbacks.

4 comments

 1. Min drömBH skulle nog vara en i större storlek (Upp till K) med spets och inbroderade rosmönster. Mer gulligt men samtidigt ger bra stöd och bra hållbarhet!
  Svara
 2. 70F. Klargröna till blågröna nyanser. Yttre lagret av mönstrad spets men med ytterligare något slags tyg under, närmast brösten, också ("fodrat", liksom) då jag inte tycker om när bröstvårtornas konturer syns igenom BHn. Elastiska axelband så att de inte glider av axlarna, jättemjukt tyg bak på ryggspännet (de har börjat med det på Twilfit, superskönt!), gärna tre knäppen på ryggspännet, byglar som inte går för långt upp i armhålorna och skaver, gärna dekorerade axelband så att det fina inte begränsas till kuporna. Smidigt med BHar som man kan göra om till halterneck. Min önskelista innehåller allt som jag önskar, men även sådant som jag INTE vill se hos min dröm-BH eftersom jag har varit med om det förut och vet att det är ytterst oskönt!
  Svara
 3. Efter många års kämpande för att finna en bh som sitter som Jag vill, så har jag äntligen funnit Fantasie, Rebecca. Haft svårt att hitta en bra bh då jag har 65F i storlek. Skulle önska att den fanns i fler färger, och kanske lite med spets, för att kunna få känna sig lite extra fin ibland. Om inte annat en liknande bh. Sen så närmar sig ju badsäsongen, och där har jag fortfarande inte hittat en bikiniöverdel som sitter kvar när man rör på sig.
  Svara
 4. Min favorit behå vill jag ska ha allt,snygga spetsar,snygga färger,inte bara svart, vitt och natur, breda band som det också är, blommor, spetsar eller varför inte små pärlor. I dagens läge finns inget annat fabrikat för mig än Primadonna, deras modeller har allt och lite till.
  Svara

Kommentera